No image available

Aap/Mouw? Waarom de EU perse Griekenland de grond in moest boren?

OK, dit is een complot-theorie berichtje, maar nu is in het nieuws het volgende:

EU vordert 22.000 woningen om vluchtelingen te huisvesten. De Europese Unie trekt 93,5 miljoen euro uit om 22.000 huurwoningen te kopen in Griekenland. De huurwoningen worden gebruikt om 30.000 vluchtelingen te huisvesten.

Ik had eerder al beschreven waarom schulden (in Griekenland) zo winstgevend zijn en hoe wij feitelijk met onze ‘leningen’ aan Griekenland (zorgt voor nog hogere schulden) voornamelijk onze eigen bankiers redden van hun eigen slechte investeringen ten koste van zowel de Nederlandse als Griekse bevolkingen.

Maar er is nu dus nog een extra dimensie bijgekomen.

De omvolking van Europa, op jouw kosten

Doordat de EU en de eurogroep Griekenland en de Griekse economie op de knieën gedwongen heeft (mede mogelijk gemaakt door ECB topman Mario Draghi die toen Europa-baas van Goldman Sachs was) ontstaat er een mooie mogelijkheid om goedkoop een landgrab te doen in Griekenland voor een andere hobby van de EU: Omvolking.

De EU dwong eerst de Griekse economie door de knieën, en gebruikt nu de daardoor goedkope woningen voor de ongewenst door hen opgedrongen immigratie. En dat alles, mogelijk gemaakt met je eigen belastinggeld. Het mag duidelijk zijn dat het door de EU lobbyorganisatie opkopen van woningen voor gebruik voor immigratie valt in de categorie omvolking. Zeker in combinatie met het feit dat ze de mensensmokkel zelf ook financiert en mogelijk maakt.

Lekker hoor: met de EU op naar “nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa” ! En nog op je eigen kosten ook.

Het feit wil natuurlijk dat het asielbeleid voor de EU make-or-break is. Als de EU haar wil niet kan opdringen in het vluchtelingendebat, is de EU als (ongekozen en anti-democratische) centrale bestuursorganisatie uiteraard niets waard.

Het spel rondom de vluchtelingen wordt dus steeds harder gespeeld. Waarvan akte.

Het bericht Aap/Mouw? Waarom de EU perse Griekenland de grond in moest boren? verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

LEES HIER DE GEHELE TEKST IN HET BRON ARTIKEL...

Geef een reactie