image001

De ‘ongewenste’ immigratie in EU-stijl: Een plaatje zeg meer

Het ‘redden’ van migranten van de middellandse zee, of zo je wilt: hoe de EU zelf migranten ophaalt van het strand van Libië en vervolgens EU-breed opdringt als ‘vluchtelingen’, direct genationaliseerd en voorzien van vaste verblijfsvergunning.

EU Modus Operandi

Lees vooral het artikel behorende bij bovenstaande plaatje, en zie hoe de EU-kustwacht en de diverse NGO-diensten (zoals Artsen Zonder Grenzen en de vele door George Soros gefinancierde organisaties) tot op de kust varen om direct uit de handen van de daarin participerende ‘mensensmokkelaars’ de migranten aan te pakken om vervolgens als taxi de ‘vluchtelingen’ naar Italië te verschepen en aldaar af te zetten als bootvluchteling. In Italië krijgen de migranten uiteraard direct een EU-identiteit met alle rechten (zonder plichten uiteraard) van dien. De EU eist vervolgens dat ze weer verspreid worden over het EU-grondgebied. En klaar is je omvolking.

Men wordt steeds wanhopiger voor meer immigratie

Zoals je kan zien worden de EU, Frontex en de NGO’s afgelopen jaren steeds wanhopiger voor nog meer vluchtelingen en pikken ze die nu zo ongeveer al van het strand van Libië op. En terecht, 60 miljoen Noord Afrikaanse immigranten ophalen en de EU in taxiën, dat is best nog wel even een klusje. Gelukkig worden de taxi-diensten goed betaald met uw immer groeiende belastingsgeld en uiteraard de vele speciaal daarvoor beschikbaar gestelde miljoenen van miljardair George Soros die maar wat graag haat opdringt in Europa.

En bedenk dan nog dat dit soort taxi-diensten in realiteit de transponder nog even uitzetten als ze echt in de buurt van het territoriale water van Libië komen. Gewoon om de realiteit nog wat te camoufleren. De werkelijkheid is dus nog veel fouter dan weergegeven in de bovenstaande toch al schokkende afbeelding.

Faciliteren van mensensmokkel

Dit heet dan ook gewoon faciliteren van mensensmokkel, en dat heet uiteraard misbruik maken van de situatie. En dat zou inderdaad strafbaar moeten zijn, voor de EU en Timmermans dan wel, die dit alles willens en wetens ondersteunen en faciliteren. Met alle narigheid voor alle betrokken partijen van dien. De omvolking van Europa wordt u namelijk opgedrongen gewoon door de EU (en Kabinet Rutte) zelf. En de EU maakt weigeren uiteraard strafbaar.

NB: Dank voor je inzending.

Het bericht De ‘ongewenste’ immigratie in EU-stijl: Een plaatje zeg meer verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

LEES HIER DE GEHELE TEKST IN HET BRON ARTIKEL...

Geef een reactie