luchthaven-brussel-zaventem

Doden en gewonden bij aanslag luchthaven Zaventem en metrostation Maalbeek in Brussel

In de afgelopen jaren heb ik meerdere malen voorspeld dat er meer aanslagen vanuit de zelfgeschapen ISIS-terreurhoek gepleegd zouden gaan worden. De aanslag vandaag op de Brusselse luchthaven Zaventem is dus ook geen verrassing. Ook op metrostation Maalbeek te Brussel zou een aanslag zijn gepleegd. Het heeft nauwelijks nut om mensen in dergelijke situaties op te roepen kalm te blijven. Het is praktisch onmogelijk geworden mensen nuchtere analyses te laten maken. De angst slaat collectief toe en niemand durft met een kritische blik naar zo’n aanslag te kijken. “Oooh, we worden aangevallen! Het is weer net als met 911 en de aanslagen op de metro’s in Londen! Er zijn terroristische cellen in Europa. Straks komt het ook op Schiphol of op een treinstation als Amsterdam of Utrecht centraal!” Gaat u vooral in die modus en kijkt u niet al te kritisch naar beelden om eens uw boerenverstand te gebruiken. Niet doen!

Neem bijvoorbeeld onderstaande foto van vliegveld Zaventem. Gewoon niet naar kijken. Elke opmerkelijke afwijking die u ziet kunt u het beste afdoen met een wegwuivende beweging. Nee, het is niet opmerkelijk dat de vrouw met een vredige blik en volledig rood bebloede hand rustig zit te telefoneren met een glimlach. Psychologen kunnen verklaren dat je in zo’n situatie even je haar goed doet en je rug recht en even je moeder belt. Het andere slachtoffer is uit haar bloesje geknapt tijdens de explosie. Ook daar is niets vreemds aan. Zij is gewoon in shock en dat is logisch na zo’n explosie. Het idee dat overheden in staat zijn om aanslagen te faken met behulp van crisis acteurs moesten we maar eens laten varen. Dat is gewoon kolder. Wie bedenkt zoiets.

zaventhem1

Ook moet u zich op onderstaande foto niet afvragen waarom de man met attaché koffer zonder blikken of blozen langs een ogenschijnlijk zwaargewonde man loopt. Een man die er overigens erg relaxt bij ligt met zijn bebloede linkerhand. Veel bebloede handen in twee foto’s. Negeren! Niet over nadenken. U moet zich ook niet afvragen waarom de man blijft liggen terwijl hij niet echt kermt van de pijn. En als hij wel zou kermen van de pijn, waarom loopt de man met attaché koffer dan gewoon door. Ach, natuurlijk! Die is ook in shock en in zo’n geval weet je gewoon even niet hoe je moet handelen. Nou goed, de gewonde man ligt er ontspannen bij. Dat komt vast wel goed.

gewondeZaventum

Zo moet u zich bij de arrestatie van Salah Abdeslam en Amine Choukri van afgelopen week bijvoorbeeld ook niet afvragen waarom er tientallen tot de tanden bewapende politieagenten op 2 terroristen jagen die zich verschanst zouden hebben in de wijk Molenbeek, maar vervolgens naar buiten komen om daar pas na het wegrennen uit de deuropening beschoten te worden. Politieagenten met een schild en tot de tanden bewapend laten de wegrennende man dus eerst aan zich voorbij gaan en schieten dan pas na een metertje of 5. Begrijpelijk natuurlijk! Stel dat de man een bomgordel heeft, dan blaast hij zich misschien voor je neus op. Dat er wederom bloed ontbreekt moet u maar gewoon negeren. U moet eigenlijk niet te veel analyseren en nadenken. Geloof nu maar gewoon wat de mainstream media u vertellen.

Neem bijvoorbeeld onderstaande dame die bij de aanslag op het Bataclan theater aanwezig was en haar getuigenverklaring vertelt bij Fox News. Zij is gewoon haar herinnering aan het ophalen en kijkt regelmatig in de linkerbovenhoek (voor de kijker links). Dat deze oogbeweging volgens de psychologie duidt op liegen, moet u in dit specifieke geval niet al te serieus nemen. Als je namelijk net zoiets verschrikkelijks meegemaakt hebt, ben je gewoon een beetje in de war en dus kijk je simpelweg wat vaker in je ooghoeken. Bestudeert u deze uitleg over oogbewegingen en de psychologische betekenis ervan dan ook vooral niet. Schenkt u er geen aandacht aan dat het ‘links naar boven kijken’ (dus links-boven voor de kijker) een teken is dat iemand liegt. Onderstaande dame doet dat niet 1x, maar ontelbaar vaak. Maar negeert u dat vooral.

Kortom de aanslag op vliegveld Zaventem te Brussel is 100% echt en er zijn nu al vele doden gevallen. En dat is heel ernstig! Dus dan mag je niet kritisch nadenken of beeldmateriaal bestuderen en roepen dat het een false flag of zelfs een hoax is. Bij een false flag vallen er echte doden en is de aanslag gepleegd vanuit eigen gelederen om een andere partij de schuld te geven. Bij een hoax is de hele zaak in scene gezet. Nu we inmiddels weten dat ISIS gefinancierd is via de Arabische bankier Yasin Al-Qadi en dat Turkije daarin een prominente rol speelt én we weten dat ISIS dus een heimelijk Westerse huurlingenoperatie is, zouden we kunnen zeggen dat het een inside job is. Als we echter echt even serieus naar alle beelden kijken, lijkt het er steeds meer op dat we volledig gefopt worden met hoaxes.

Maar weet u wat we doen? We geloven vanaf nu gewoon alles wat de media zeggen. Het is gewoon absurd te denken dat overheden in staat zouden zijn hun eigen volk te belazeren om ze bang te maken. Het is ziek om te denken dat ze zoveel acteurs of figuranten op zouden kunnen trommelen. Nou goed; Spoornetbeheerder Infrabel heeft in de nacht van 25 februari jl. nog wel een rampoefening gehouden in de Schuman-Josaphattunnel in Brussel. Daar namen ongeveer 300 mensen -van de ordediensten en figuranten- aan deel. Maar dat is gewoon een oefening geweest en dat heeft niets met de aanslag van vandaag te maken. Ook de oefening van gisteravond 21 maart in het Sportpaleis te Antwerpen heeft hier niets mee te maken. Nee hoor crisisacteurs en figuranten bestaan niet!

Het is absurd te denken dat ze graag willen dat de autochtone bevolking bang wordt voor moslims en dat moslims zich irriteren aan dat feit. Natuurlijk is het ziek om te denken dat ze uit zijn op binnenlandse onrusten in Europa! Wie haalt zoiets in zijn of haar hoofd!? Dan moet je wel een gekkie zijn! Dan moet je wel een gestoorde complotdenker zijn! Niet aan mee doen hoor!

Oh ja, accepteert u wel even de extra politiestaat-“veiligheids”-maatregelen? Tijd voor zwaar bewapende politie met machinegeweren in het straatbeeld. Tijd voor pantservoertuigen. Kom op. Het is nodig. Niet klagen.

Bron linkvermeldingen: elsevier.nl, metrotime.be, sportpaleis.be

LEES HIER DE GEHELE TEKST IN HET BRON ARTIKEL...
Alle Shares 1.15K

6 thoughts on “Doden en gewonden bij aanslag luchthaven Zaventem en metrostation Maalbeek in Brussel”

  1. Opnieuw moest de ingekakte en bijna in slaap gesuste burger wakker worden opgeschrikt door aanslagen op hun psyche. Hun eraan herinneren dat de vooraf aangekondigde terreur-dreiging met ‘recht’ ze weer in de angst-modus zal schieten. Het Europees continent zal frequenter te maken gaan krijgen met allerlei soorten aanslagen, aanslagen die uiteindelijk zullen resulteren in de vernietiging van lang verworven vrijheden. Er zal op termijn geen plaats meer zijn voor religie of godsdiensten. De discussie daaromtrent zal de komende jaren worden gelanceerd en demagogisch aangestuurd door de media&manipulatie-dienst, de massa overtuigen dat het maar beter verboden moeten worden een religie of godsdienst te belijden.

  2. Dit is duidelijk een false flag event, of er echt doden of gewonden zijn gevallen weet ik niet. De foto’s en beelden die ik heb gezien, daarvan weet ik wel dat deze absoluut fake zijn! Wat ik alleen niet begrijp van alle hoaxes en false flags events is niemand tot nu toe erin is geslaagd om daadwerkelijk een acteur zijn verhaal te laten doen. Wat, in vredesnaam, beweegt zo iemand om hieraan mee te doen? Waarom komt er niemand van deze groep, die inmiddels talrijk moet zijn, naar voren als blijkt dat ze misbruikt worden om iets wat nep is echt te doen lijken? Hoe kan dit stil gehouden worden? Ook de families en vrienden om deze acteurs heen moeten toch ook vragen gaan stellen, waarom komt er daar niemand van naar voren? Ik vind dit een groot mysterie! Wie weet hier iets meer van?

  3. Dit bedoel ik: http://www.lindanieuws.nl/nieuws/buitenland/amerikaan-19-ontsnapt-voor-derde-keer-aan-aanslag/

    Werkelijk??!!! Ene Mason Wells was zowel aanwezig bij de Boston marathon, toen de bommen ontplofte, in Parijs, toen daar de zogenaamde terroristen aanvielen en nu in Brussel…..?? Ik zou zo’n jongen volgen wetende dat hij naar alle waarschijnlijkheid ook bij een vierde aanslag aanwezig zal zijn, zodat we van tevoren op de hoogte zijn van een volgende hoax, wel allemaal heel toevallig, maar gelukkig dat hij ook deze aanslag overleefd heeft, hoewel hij zich wel moest laten behandelen in het ziekenhuis…. Jaja

Geef een reactie