No image available

Franse President Macron doet intrede op Europees Volkslied

Jawel, wat is de bewust gekozen symboliek toch weer geweldig:

De verkozen Franse president Emmanuel Macron heeft tienduizenden van zijn aanhangers toegesproken aan het Louvre in hartje Parijs. Heel symbolisch deed hij zijn intrede op de tonen van de Europese hymne.

Ja, de Franse president Macron deed letterlijk zijn intrede op het Europese volkslied, niet het Franse volkslied. Wellicht herinnert u nog dat zowel Frankrijk als Nederland in 2005 het Europese volkslied democratisch hadden weggestemd? Weggestemd maar zeer duidelijk toch gekregen. Vanaf het allereerste moment wordt duidelijk gemaakt naar de bevolking dat de EU vanaf vandaag de baas is in Frankrijk.

De eerste leugens zijn al direct geuit:

Over de stemmers voor Le Pen: “Ik respecteer hun stem. Maar ik zal er de komende vijf jaar alles aan doen opdat zij geen enkele reden meer zouden hebben om op extreemrechts te stemmen.”
Vertelde de Rothschild bankier vlak na dat het (democratisch weggestemde1) Europese volkslied in zijn volledigheid werd afgespeeld. Talk is duidelijk zeer cheap.

“Ik heb de woede, de angst en de twijfels van de Fransen gehoord”
Zeer duidelijk niet, want hij speelde het Europese volkslied!

“Een nieuwe bladzijde in onze lange geschiedenis is aangebroken.”
De EU koers ligt uiteraard onveranderd vast, oude wijn, nieuwe zak. De status quo wordt door deze Rothschild bankier keurig bewaakt.

“Na zijn overwinningstoespraak kwam Macrons vrouw Brigitte zichtbaar geëmotioneerd mee op het podium en hief de menigte het Franse volkslied de Marseillaise aan.”
Ik heb dit fragment niet kunnen zien, maar de menigte startte kennelijk zelf het Franse volkslied, een duidelijk teken aan de muur dat Macron niet de juiste man op de juiste plaats is.

Om de boodschap geheel ondubbelzinnig te maken:

Een sterker Europa was een belangrijk thema in de campagne van Macron. “Ik zal Europa verdedigen”.

Vanaf het eerste moment is duidelijk dat de EU vanaf vandaag de baas is in Frankrijk. Gefeliciteerd Frankrijk, met het volledig weggeven van uw laatste restje inspraak in eigen toekomst. De EU boven alles.

Het bericht Franse President Macron doet intrede op Europees Volkslied verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

LEES HIER DE GEHELE TEKST IN HET BRON ARTIKEL...

Geef een reactie