No image available

Franse verkiezingen: Rothschild vs Populist – een gelopen wedstrijd.

OK, denk even mee. Verkiezingen worden gehouden niet om de nieuwe regering te kiezen, maar om buy-in te creëren voor vier nieuwe jaren regeringsgeweld.

“If voting made a difference, they wouldn’t let us do it. ”
— Mark Twain

Als verkiezingen echt een verschil maakte, was het wel verboden. Nu is er zogezegd keuze tussen een Rothschild bankier (Macron) en een Populist (Le Pen). Wie denkt u nu werkelijk die morgen als winnaar wordt verkondigd? Le Pen heeft uiteraard geen enkele kans.

Rothschild vs Populist

Macron is als oud Rothschild bankier is uiteraard reeds enige tijd geleden gekozen voor deze functie. Niemand kende die vent tot een paar maanden geleden, toen duidelijk werd dat er een nieuwe ‘Golden Boy’ nodig was in de strijd. De Rothschilds keken in hun stal, en trokken een Macron tevoorschijn. Hij werd gekozen voor de rol van hoogste woordvoerder/president van het establishment. En gedaan, voltrokken feit.

Le Pen, tegelijkertijd, wordt volcontinu gesaboteerd, in alle grote media (ook in Nederland), en door het gehele politieke establishment (ook in Nederland). De lijnen sluiten zich altijd op een bijzonder voortreffelijke manier. Een paar weken geleden werd Marine LePen bijvoorbeeld reeds haar politieke immuniteit afgenomen, en wordt nu vervolgd door EU justitie. Volgt goed op de recent opgelegde boete van 300.000. Ja, kritiek is verboden. Het establishment komt dan met het volle gewicht op je neer. Ondertussen zijn de protesten tegen Le Pen goed georganiseerd, goed gecoördineerd en goed gefinancierd.

Aan de andere kant is Macron uiteraard Rothschild’s meest recente Golden Boy. Deze vent en zijn recente politieke winst volledig uit het niets, stinken uiteraard aan alle kanten. Compleet onbekend bij ieder, maar… als Rothschild-lievelingetje ben je uiteraard veilig en is je winst reeds gegarandeerd:

Franse media mogen de inhoud van de gelekte e-mails van het campagneteam van de Franse presidentskandidaat Macron niet publiceren. Publicatie wordt gezien als een misdaad. (#MacronLeaks)

Is er werkelijk nog iemand die twijfelt aan de uitslag van de verkiezingen morgen?

De uitslag is duidelijk

Ik niet. Le Pen kan niet winnen. Het establishment doet willekeurig wat nodig is. Dat weten we toch ondertussen wel. Journalisten worden nu letterlijk bedreigd met gevangenisstraffen als ze kritiek op Macron uitten.

Het magische getal van 51% is recentelijk [Erdogan, Trump] het middel. Dat zal het hier ook wel worden. Met 51% wint Macron en claimt Le Pen grote winst. Met 51% win je voldoende buy-in van het publiek voor “de regering van Macron”, die denkt dat het werkelijk weinig scheelde, volgende keer beter, etc. En voila: weer 4 jaar meer slopende business as usual. De winst voor het establishment is weer binnen. Het totale sloopbeleid van het EU-georienteerde establishment moet, immers, en er wordt geen alternatief getolereerd.

Done deal, ‘nuff said.

Het bericht Franse verkiezingen: Rothschild vs Populist – een gelopen wedstrijd. verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

LEES HIER DE GEHELE TEKST IN HET BRON ARTIKEL...

Geef een reactie