screenshotmensensmokkel

Hoe de EU grootschalige mensensmokkel financiert

De EU wil immigranten, en wel miljoenen tegelijk. En dus gebruikt ze uw belastinggeld om deze binnen te halen. Nu voornamelijk via Libië, een land dat ze eerst grondig gedestabiliseerd heeft. (Herinner, de EU en de VS brachten de vorige overheid ten val, en stortte daarmee Libië in chaos. Criminelen grepen de macht en de EU financiert nu dus die criminelen.)

Volg het geld. Recentelijk weer: 200 miljoen voor de Libische overheid om de mensensmokkel “aan te pakken”. Het probleem is vervolgens dat de Libische “overheid” op grote schaal samenwerkt mét de mensensmokkelaars. Letterlijk.

Afrikanen worden in Libië op rubberbootjes gezet en de zee op gesleept, gevolgd door zowel de Libische kustwacht als de mensensmokkelaars in steviger bootjes. Wanneer de bootjes van Artsen zonder Grensen – of in dit geval de Diakonie in München – vervolgens in de buurt zijn van de rubberboot (en de plaats en tijd wordt van tevoren duidelijk gecommuniceerd), haalt de Libische Kustwacht de motor van de rubber boot en brengt die terug naar Libië om her te gebruiken voor de volgende lading ‘vluchtelingen’ op rubberboot.

En zo door, dag in dag uit, op uw kosten, flink profiterend van EU-beleid en uw oneindige belastinggeld. Zelfs de NOS ontkent het nu al niet meer.

Grootschalige samenwerking om mensen de EU in te smokkelen

Na overdracht van een duizendtal ‘vluchtelingen’ aan de EU, keren de Libische Kustwacht en de Libische mensensmokkelaars gezellig gezamenlijk weer terug naar Libië voor de volgende lichting. Per ‘vluchteling’ 1500 euro, snel verdiend. Buitenboord motoren worden ook netjes gerecycled, met dank aan de EU, het Vaticaan (betreft een diakonie, en die zijn ook nog eens niet belastingplichting), mede gefinancieerd vooral op uw belastingeuro’s die u verplicht moet afdragen over uw inkomsten aan de EU. U moet uiteraard wel werken voor uw woning, voedsel, etc. Zie uw geld en goodwill misbruikt worden:

 

 

Eénmaal in Nederland aangekomen start de grote rooftocht met als uitvalbasis de AZCs. En wanneer duidelijk wordt bij de gemeente dat jij je als ‘vluchteling’ inderdaad grootschalig misbruikt, ga je terug het COA rondpomp-systeem in op weg naar de volgende gemeente om weer rustig verder te gaan met roof, diefstal, geweld en verkrachting.

En dat rondpompen van criminele, afgewezen ‘vluchtelingen’ gaat overigens ook nog eens onbegeleid, dus als je als afgewezen ‘vluchteling’ denkt: “Ik heb genoeg van COA”, dan ben je als criminele en afgewezen ‘vluchteling’ volledig vrij om te gaan en staan waar je wilt. Zonder enige supervisie. Dan begint de criminaliteit uiteraard pas echt en ben je volledig van elke radar, vrij om te stelen en verkrachten, vrij om de politie op hun bek te slaan.

Niemand wordt terug gestuurd, iedereen krijgt gratis uitkering, voedsel en woning, elke ‘vluchteling’ blijft feitelijk onaantastbaar voor de politie en justitie, inburgering niet benodigd, criminaliteit blijft toegestaan en wordt door de continue doofpot uiteraard zelfs aangemoedigd. Doofpot overal waar je kijkt.

En dat alles: het is gewoon toegestaan, het gebeurt gewoon onder toezicht van overheidsorgaan COA, organisaties als Artsen zonder Grenzen blijven gewoon doorgaan met mensensmokkel, gaat gewoon zo door in opdracht van de EU, gefinancieerd door de EU op basis van uw eigen belastinggeld.

De PvdA en VVD hebben de leegroof en de verkrachtingen van vrouwen in Nederland uiteraard mogelijk gemaakt. En PvdA, VVD, CDA, GroenLinks en D66 proberen het nu uiteraard vooral te continueren. Op dit moment vooral door geen regering te formeren en nu lekker op vakantie te gaan.

Ik overdrijf in bovenstaande betoog niets. Dit is precies wat er gebeurt.

Via: GeenNieuws.

Het bericht Hoe de EU grootschalige mensensmokkel financiert verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

LEES HIER DE GEHELE TEKST IN HET BRON ARTIKEL...

Geef een reactie