No image available

Internet sleepnet geïntroduceerd door VVD, CDA, PVDA, CU, SGP, 50PLUS en PVV

Gisteren is officieel door de eerste kamer gejaagd, het sleepnet waarmee de inlichtingendiensten iedereen in Nederland systematisch mogen en gaan (en alreeds doen trouwens) afluisteren. Systematisch, totalitair, ongericht, iedereen in Nederland is op voorhand schuldig bevonden, privacy is een verloren recht.

De Eerste Kamer heeft dinsdagnacht de vernieuwde Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten aangenomen, die de bevoegdheden van de AIVD en MIVD uitbreidt. Dit betekent dat de wet, ook wel de ‘aftapwet’ genoemd, van kracht wordt… De wet is aangenomen na behandeling op de laatste dag voor het zomerreces, dat donderdag ingaat.

U weet door welke partijen uw rechten, vrijheid en privacy werden geannuleerd? De mono-partij, het partijkartel, het ‘motorblok’ van VVD, CDA, PvdA, CU, SGP, 50PLUS en PVV. De grote politieke partijen zijn tegen u.

Er is nog wel een kleine hoop op de terugkeer van enige resterende privacy (voor zover je daar nog van kan spreken heden ten dage) want een aantal organisaties is direct een procedure tegen de Nederlandse overheid gestart:

Een coalitie van onder andere burgerrechtenorganisaties en journalisten neemt de gang naar de rechter in strijd tegen de dinsdag door de Eerste Kamer aangenomen ‘aftapwet’. Twaalf organisaties scharen zich achter de coalitie maar meer partijen zouden juridische stappen overwegen.

De overheid vecht tegen de burger, en we hebben nota bene bedrijven en organisaties nodig om de rechten van de Nederlandse bevolking te beschermen tegen de ‘eigen’ overheid.

Een trieste zaak vanuit elke optiek. Nagenoeg alle grote politieke partijen acteren gezamenlijk tegen uw welzijn. De bekende partijen acteren steeds weer in tegen uw belangen. Beste Nederlander, leer hier nu toch eens van. Zie het gebeuren. Zie het gebeuren, steeds weer, doorzie het spel nu toch eens!

Het bericht Internet sleepnet geïntroduceerd door VVD, CDA, PVDA, CU, SGP, 50PLUS en PVV verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

LEES HIER DE GEHELE TEKST IN HET BRON ARTIKEL...

Geef een reactie