No image available

Nee NOS, De EU wil helemaal geen Afrikaanse migranten tegenhouden

De dagelijkse onwaarheden in het nieuws. In dit geval weer de onzin uit Nieuwsuur van de NOS:

EU wil Afrikaanse migranten tegenhouden, maar velen reizen door. Terwijl de Europese Unie worstelt met het tegenhouden van economische migranten, hebben veel Afrikaanse migranten die in Italië aankomen hun weg naar Noord-Europa al gevonden.

NOS zegt duidelijk dat de EU probeert Afrikaanse migranten tegen te houden. Dat is pertinent onwaar. De verantwoordelijk Eurocommissaris is duidelijk:

In onze landen heerst vaak de illusie dat migratie is te stuiten. Onmogelijk. Naast het feit dat door de afwezigheid van immigranten de Europese economie zou worden verlamd, onze demografie leidt tot instorting. Het zou de ineenstorting van onze samenlevingen zijn. We zouden een studie moeten uitvoeren naar de kosten van niet-migratie. Dus, door de valse overtuiging van nul-immigratie na te jagen, maken sommige landen niet de juiste keuzes om de stromen beter te beheren. Twee jaar geleden heeft de Europese Commissie dit voorstel gedaan. Maar dat advies hebben de deelnemende landen niet opgevolgd. Het echte punt is niet te stoppen, maar te beheren.”

Het is heel duidelijk dat Mogerhini (EC-BuZa) voor het importeren van Afrikanen is, anders zou heel Europa namelijk instorten. En jawel, alle relevante verdragen zijn erop toegespitst om 60 miljoen migranten binnen te halen. En de EU zet zich in met raad en financiele daad om inderdaad die 60 miljoen migranten binnen te halen en vervolgens als prinsen te behandelen.

Dus wanneer Nieuwsuur zegt ‘De EU wil Afrikaanse migraten tegenhouding’, dan is dat volledig nepnieuws. De NOS verspreid dit nepnieuws met als primaire doel u te misleiden over de werkelijke realiteit. Slapende honden bijten niet, om maar eens twee gezegdes te combineren.

Lang Leve Europa Factcheckt:

Uitspraken NOS: Onwaar.

Bonus quote: de toonaangevende DE MinFin Schauble is duidelijk uit op meer en niet minder migranten:

Die Abschottung ist doch das, was uns kaputt machen würde, was uns in Inzucht degenerieren liesse. Für uns sind Muslime in Deutschland eine Bereicherung unserer Offenheit und unserer Vielfalt.

De voor de EU toonaangevende MinFin Schauble is duidelijk: Moslims beschermen ons tegen de degenererende inteelt (zijn woorden) en zijn een verrijking voor Europa. Hier en Hier.

 

Bonus Quote 2:

Italiaanse Burgemeester Leoluca Orlando heeft in zijn stad Palermo op Sicilië de verblijfsvergunning afgeschaft. Hij ziet mobiliteit als een mensenrecht en heet Afrikaanse migranten hartelijk welkom.

In Parlemo worden alle met de pendeldienst binnenkomende Afrikanen direct genationaliseerd. Verblijfsvergunningafgeschaft, directe EU nationalisatie. En dat doet beste Burgemeester Orlando niet zonder toestemming.

Bonus Quote 3 uit het NOS/Nieuwsuur bericht:

Parkwachter over alle illegale in Duitse parken: “Duitsland is een georganiseerd land, maar dit probleem krijgen ze niet onder controle.”

Duitsland wil het niet eens onder controle krijgen. En dat zal dat ook zeker niet lukken. Herinner: Wir schaffen das en de Duitse overheid is duidelijk van mening dat de illegale immigranten ons beschermen tegen inteelt en demografische ondergang. Dus als het gaat over het weren van Afrikanen, geldt: ‘Waar geen wil is, is geen weg.’

 

Het bericht Nee NOS, De EU wil helemaal geen Afrikaanse migranten tegenhouden verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

LEES HIER DE GEHELE TEKST IN HET BRON ARTIKEL...

Geef een reactie