No image available

NL wil meer EU! En dan mag u nu alle andere beloftes weer vergeten

Gefeliciteerd Nederland! U krijgt meer EU, meer immigratie, meer afluisterstaat en minder Nederland. De grootste leugenaars zijn weer het grootste geworden.

Mogelijke coalities zijn VVD, CDA, D66 en GroenLinks (85 zetels), VVD, CDA, D66 en PvdA (80) en VVD, CDA, D66 en ChristenUnie (76).

Nederland stemt voor de EU?

Premier Rutte heeft de anti-EU-uitdaging van Wilders afgeslagen … De Duitse bondskanselier Merkel verheugt zich op voortzetting “van de goede samenwerking als vrienden, buren en Europeanen”

Na deze verkiezing is het weer same old, same old. Ja, als hardleerse bevolking zijn we kennelijk vooral afhankelijk van het buitenland voor het verbeteren van onze toekomst. Als het aan NL ligt hoeven we geen inspraak meer in ons laatste restje democratie. We hebben deze (laatste?) kans op toekomstige democratie gemist.

“een gevoelige klap voor alle anti-Europese populisten”.
Martin Schulz twittert: “Ik ben opgelucht. Maar we moeten verder voor een open en vrij Europa blijven vechten.” Hij spreekt van een afwijzing van Wilders door de Nederlandse kiezer. “Dat is een goed bericht voor Europa en voor Nederland.”

Guy Verhofstadt: “VVD veruit de grootste, D66 flink gegroeid. De pro-Europese partijen zitten in de lift. Nederland blijft een liberaal en pro-Europees bolwerk”

Rutte en de EU-politici zullen deze uitslag gaan interpreteren als een overwinning voor de EU. Meer EU, meer immigratie, meer grootbedrijf, EU belastingen, EU leger, meer graaien door politici, meer graaien bankiers, CETA en TTIP, minder welvaart voor de bevolking, minder inspraak, minder democratie, minder Nederland. Dit zijn immers de ‘normen en waarden’ van de VVD. U krijgt de regering die u verdient.

Alles wat afgelopen weken is beloofd mag u nu weer vergeten. En dank voor uw stem!

En dan nu, tijd voor vakantie. Tot een toekomstig bericht!

Het bericht NL wil meer EU! En dan mag u nu alle andere beloftes weer vergeten verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

LEES HIER DE GEHELE TEKST IN HET BRON ARTIKEL...

Geef een reactie