No image available

Orban: “EU-leiders en Soros willen een nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa”

Viktor Orban (premier Hongarije) zegt wat velen weten en denken, maar Rutte en Timmermans liever onder de pet zouden houden:

“De EU-leiders en de Hongaars-Amerikaanse miljardair George Soros willen een nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa.” Orban zei ook “samen met andere Centraal-Europese landen de moslimimmigratie te zullen blokkeren, omdat deze immigranten de culturele identiteit van het land zullen veranderen en Hongarije onder mijn leiderschap een plek zal blijven waar West-Europese christenen altijd in veiligheid zullen zijn.”
Orban nam het in een toespraak ook op voor buurland Polen, dat hij – na Hongarije – “het volgende slachtoffer van de door EC-vice-voorzitter Frans Timmermans geleide EU-inquisitie” noemde.

Het probleem is uiteraard dat Orban duidelijk aangeeft wat iedereen zelf kan waarnemen als men even verder kijkt dan wat in het staatsjournaal wordt uitgesproken. De EU is inderdaad uit op het islamiseren van Europa en Soros is daarin hun partner. Uiteraard mag je de realiteit die Orban benoemde deed niet uitspreken, verwacht spoedig een snoeiharde reactie van de ongekozen EU-vicekeizer Frans Timmermans.


De EU-inquisitie van Timmermans

Orban verwijst ook naar het feit dat Timmermans de Poolse overheid haar democratische inspraak wilt afpakken:

De Europese Commissie wil maatregelen nemen tegen Polen, waaronder de mogelijkheid om boetes op te leggen of in het uiterste geval Polen het stemrecht in de Europese Raad ontnemen. Dat laatste staat bekend als het inroepen van artikel 7, voor Brusselse begrippen een zeer zwaar middel. Timmermans: “Given the latest developments, we are getting very close to triggering article 7”

Na de staatsgreep op Griekenland (heeft geen eigen soevereiniteit en regering meer, de Griekse overheid wordt keihard afgeperst, zoals u als vaste lezer weet) heeft de EU het nu voorzien op Polen en Hongarije. Iedereen die weigert vrijwillig te participeren in het EU monstergedrocht moet gesloopt worden. De EU is uit op het destabiliseren van Europa voor het grijpen van immer meer macht over Europa. En het vervelende: dat werkt maar al te goed. De EU is er zeer duidelijk niet voor u.

Het bericht Orban: “EU-leiders en Soros willen een nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa” verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

Geef een reactie