No image available

Staatsgreep wordt voorbereid voor Amerika

Vergelijkbaar als in Oekraïne, en trouwens heel veel andere landen, wordt er een staatsgreep beraamd in Amerika. Er wordt nu in Amerika uitgebreid gestookt en de bevolking wordt weer netjes tegen elkaar uitgespeeld. Dit zorgt voor onvrede, men zorgt voor destabilisatie en crises, weer keurig volgens het boekje. En over de rug van speciaal hiervoor gecreëerde onvrede kan binnenkort Trump afgezet worden.

Herken de P-R-S in actie in Amerika. Onlusten als in Charlottesville, nu zelfs met goed georganiseerde beeldenstormen, compleet vergelijkbaar aan de georganiseerde photo-op in Irak, worden bewust georganiseerd door de bekende partijen met als doel Trump af te kunnen zetten. Het volk wordt grootschalig beïnvloed, en het stoken werkt duidelijk goed. 

De bekende partijen (grotendeels dezelfde als in Oekraïne!) zijn nu dus in Amerika op koers om de macht terug te grijpen door de democratisch gekozen president af te zetten. Trump was duidelijk toch een onverwacht foutje! Kennelijk was het de bedoeling dat lakei Hillary won. Zie trouwens de treffende gelijkenissen met Oekraine, met onrust, neonazi’s, vlaggen, media-misleiding, het hele spel is weer van de partij.

Laat je dus niet misleiden door wat je ziet in het nieuws, laat je niet misleiden door misleidende zwart-makerij in de media. Herken de stappen, herken de misleiding, zie het gebeuren, zie de staatsgreep in voorbereiding. Men durft dit spel nu kennelijk aan in Amerika, al heeft men zich ook flink verkeken op de recente verkiezing.

Zou het nu ook lukken in de VS, of overspeelt men hier nu hun hand? Boeiende tijden.

Via: Pauwniews.

Het bericht Staatsgreep wordt voorbereid voor Amerika verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

Geef een reactie