transhumanisme-300x180

Transhumanisme in Europa: Zweden implanteert chip voor OV in hand

Het transhumanisme daalt langzaam maar zeker neer. Dat blijft niet bij gestoorde figuren als Ray Kurzweil van Google, maar ook in Europa slaat het anti-menselijke toe:

In Zweden kunnen reizigers nu inchecken met behulp van een nfc-chip onder hun huid. Naar schatting hebben zo’n 1500 tot 2000 mensen de hardware al laten implanteren. Het is de eerste keer dat de technologie in het openbaar vervoer toegepast wordt. De chip komt in de hand terecht.

Klinkt goed, voor sommigen wellicht, om het menselijk achter je te laten en het elektro-mechanische te gaan implanteren in je lijf. Daarmee is weer mooie een stap genomen naar de ontmenselijking van de mens.

Weet daarbij dat je lichaam zelf werkt op elektrische stroompjes en energievelden, en je kan bedenken dat deze chip daarin gaat storen met allerlei enge ziektes tot gevolg. Niet in de laatste plaats is het uiteraard een zoveelste stap naar meer centrale controle over de mens.

Michelangelo’s iconic image of God giving life to Adam is reimagined for the robotic age. Here, God gives life to a robot, a new kind of futuristic Adam.

Denk aan je lichamelijke integriteit, doe niet aan dit soort dingen mee. Het is een belangrijke stap in het ontmenselijken van de mens. En het wordt uiteraard genomen in het land dat ook als eerste het contante geld afschaft. Weg met onze vrijheid, weg met onze menselijkheid.

Het bericht Transhumanisme in Europa: Zweden implanteert chip voor OV in hand verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

Geef een reactie