Lucifer-300x170

Turkije en Iran, de profetische aanval op Israël en de road map richting Luciferiaanse wereldregering

Al eerder noemde ik dat de religieuze profetieën als een soort script dienen in de realiteit waarin wij leven. Ook stelde ik dat Turkije de rol van Magog vervult en dat president Erdogan de Gog van Magog is zoals die genoemd wordt in het bijbelboek Ezechiël (zie hier). Voordat u afhaakt en denkt: “Oh nee hè, hou toch op. Ik doe niet aan religie en geloof niet in een God of in profetieën en al die termen zeggen me al helemaal niets“, wil ik u toch prikkelen nog even verder te lezen. Ik heb dat namelijk ook lange tijd gedacht, totdat ik ontdekte dat veel van wat er om ons heen gebeurt, exact past in die profetieën. Dat mag toch op zijn minst opmerkelijk genoemd worden. Ik kwam zelfs tot de ontdekking dat dat boek waar ik als kind mee dood gegooid werd (de bijbel) en dat door mij als een volslagen onsamenhangend boek voor sprookjes beschouwd werd, ineens compleet begrijpelijk werd toen ik een theaterstuk van Bram Vermeulen zag en me vervolgens ging verdiepen in de boeken van Zechariah Sitchin. Hoewel ik dat met een kritische blik deed en inmiddels ook begrijp dat zowel de door Sitchin beschreven Sumerische kleitabletten als de bijbel (e.a. religieuze geschriften) aan dezelfde krachtvelden onderhevig waren als ons huidige nieuws en bijvoorbeeld aan geschiedvervalsing, is dat juist de reden wat het zo interessant maakt. Bestudeer je het echter grondig, dan kun je hetzelfde krachtveld en een vergelijkbare manipulatie achter al die geschriften herkennen. Bovendien zie je ineens dat teksten zoals in het eerste bijbelboek Genesis van een fabeltje in een leesbaar stuk veranderen als je de Sumerische kleitabletten erbij haalt. Ik raad u in dat kader aan eerst dit artikel nog eens te lezen, waarin ik dat toelicht.

LEES HIER DE GEHELE TEKST IN HET BRON ARTIKEL...

Geef een reactie