No image available

Welkom in Nederland heel Oekraine!

Ondanks een duidelijk tegen-referendum, ondanks het feit dat Oekraïne geen lid is van de EU, ondanks het feit dat Oekraïne het corruptste land in Europa is, ondanks dat neonazi’s daar groot en groeiend zijn inclusief de inlichtingendiensten beheersen, ondanks dat de overheid daar illegaal is aangesteld in een lelijke staatsgreep, heeft heel Oekraïne sinds gisteren dus vrij toegang tot Nederland!

Oekraïeners kunnen vanaf vandaag zonder visum maximaal 90 dagen naar de Europese Unie afreizen, voor toerisme, familiebezoek of zaken. Dat werd uitgebreid gevierd in de hoofdstad Kiev, waar om middernacht meer dan tienduizend mensen op straat kwamen.

Gefeliciteerd Nederland! Oekraine viert feest. Heel Nederland werd bedrogen.

Uiteraard kunnen de Oekraïners meteen asielaanvraag doen en een uitkering claimen, en niemand die ze dan nog tegen gaat houden tot direct uitgedeeld statushouderschap voorzien van gratis uitkeringen en gratis … nou nagenoeg alles. Ook Oekraïne kan (en gaat vermoedelijk) nu dus op zoek naar Gratisland in Nederland.

Gefeliciteerd EU & Europese Commissie, wat een prachtige overwinning.
Gecondoleerd Nederlandse burgers.

Herinner: dit alles is op uw eigen kosten, Nederland Gratisland is uiteraard op uw kosten betaald, maar ook vloeien de miljarden vrijelijk van de EU naar Oekraïne, en Nederland is uiteraard de grootste netto betaler van de EU. We zijn gekke henkie en wel van bovenaf opgelegd.

En: heel veel succes met al die door de overheid opgedrongen asieleisers.

Het kan uiteraard ook anders: Het VK en Ierland blijft onbereikbaar voor de Oekraïners. En Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Roemenië nemen geen gelukszoekende asieleisers meer op. Uiteraard werkt de Europese Commissie aan een systeem om dit soort zelfbescherming af te straffen en te beboeten.

In de EU komt eigen land en eigen inwoners uiteraard laatst. Waarvan steeds weer akte.

Het bericht Welkom in Nederland heel Oekraine! verscheen eerst op Lang Leve Europa!.

LEES HIER DE GEHELE TEKST IN HET BRON ARTIKEL...

Geef een reactie